Op zoek naar stage met pit?

Wij zijn ontzettend op zoek naar een enthousiaste stagiair m/v.

Pitch You! is een training en coaching bureau gespecialiseerd in pitchen, presentatie vaardigheden en personal branding en op zoek naar een stagiaire m/v.

Wie is PitchYou!

Pitch You! is een bedrijf gestart vanuit een eenmanszaak gevestigd te AmsterdamOost/Watergraafsmeer. Pitch You! helpt ambitieuze professionals, ondernemers en organisaties met de belangrijkste boodschap voor iedere professional namelijk, de pitch.

Het startpunt van een goede pitch is weten wie je zelf bent om dit vervolgens te verwerken in je presentaties, branding en/ of ideeën die je als bedrijf of particulier wilt profileren. Pitch You! traint en coacht om bovenstaande redenen daarom professionals in drie belangrijke pijlers:

 1. Identiteit
 2. Presentatie
 3. Profilering

Pitch You! is opgericht door Roeselien Wekker en bestaat inmiddels 8 jaar. Je zult komen te werken in een klein team van freelancers.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Iedere dag is anders maar in de basis komt het erop neer dat je mee helpt bouwen aan het bestaande merk van Pitch You! zowel online als offline. Meebouwen in de vorm van (online) campagnes, mailings en door het (mee) organiseren van kleine en/ of grote events. Ook moeten er natuurlijk elke dag dingen gebeuren die minder spannend zijn zoals; e-mails beantwoorden van nieuwe en bestaande klanten. Content bijhouden op de website, social mediaactiviteiten en hier en daar wat administratief werk zoals het opschonen/herordenen van de diverse mappen met content.

Naast de vaste activiteiten krijg je voldoende vrijheid om je stage zelf invulling te geven. Heb je zelf ideeën voor bijvoorbeeld de branding of marketing of ben je goed met foto en/ of video, heb je een andere kwaliteit op het gebied van communicatie en marketing die heel goed past bij waar Pitch You! voor staat? Graag kijken we samen met jou naar wat hierin de mogelijkheden zijn binnen jouw stage.

Wie ben jij?

 • Je bent zelfstandig en neemt verantwoordelijkheden
 • Je hebt een leergierige en open houding en bent een hard werker
 • Je denkt graag mee en bent ook realistisch in wat ervan je wordt verwacht en wat je zelf kunt verwachten van jouw stage
 • Je volgt een relevante HBO- of WO-opleidingin de richting van, Communicatie, Marketing, Media of Eventorganisatie.

Wat kunnen wij je bieden?

 • Een team bestaande uit freelancers met een ondernemende geest
 • De juiste balans tussen begeleiding, flexibiliteit en vrijheid
 • Stagevergoeding, marktconform
 • Een mooie stage die je heel veel verschillende ervaringen laat op doen

Klinkt dit als de uitdagende stage die je zoekt? Je hoeft dan nu maar één ding te doen. Stuur een mooie pitch(video) met begeleidende brief volgens eigen creatieve invulling naar: info@pitchyou.nl t.a.v. Roeselien Wekker

We zijn erg benieuwd naar je!

 

You are using the BNS Add Widget plugin. Thank You!