De reden waarom jij authentiek WILT zijn

2016, wat een mooi getal en genoeg redenen om te geloven dat dit een jaar wordt waarbij al jouw harde werken zal worden beloond. Geloof jij in krachten die sterker zijn dan wij als mens kunnen begrijpen? Ik wel. Zo heb ik ervaren dat er sinds 2012, maar eigenlijk al sinds 2008, een negatieve oerkracht invloed op ons heeft gehad. Een luchtig voorbeeld hiervan is mijn horoscoop van 2015 en hij klopt al een bus! Waar ging het om?

Veel veranderingen, grote veranderingen… En veranderen gaat nooit vanzelf. Dat gaat geleidelijk en daar moet je hard voor werken. Het toelaten van die veranderingen, het op je laten inwerken en je eraan overgeven. De reden dat ik hiermee start in dit artikel is helder… Dit proces is bij mij ook gaande geweest: verandering.

Van artiest naar ondernemer
Tussen 1992 en 2010 was ik professioneel artieste. Om precies te zijn danseres, zangeres en actrice. Na dit artiestenleven van ruim 20 jaar, besloot ik in 2010 het roer drastisch om te gooien. Niet wetende hoe groot deze ommekeer zou zijn en wat dit teweeg zou brengen. Niet alleen in mijn carrière, maar ook in mijn privéleven. De ommekeer die ik maakte was die van het artiest zijn naar het ondernemerschap.

Waarheid
De boodschap die ik er de afgelopen 5 a 6 jaar voor mezelf heb uitgehaald is… WAARHEID. Gek genoeg kwam deze zin de afgelopen maanden telkens weer terug. ‘Tell the truth’.

Zoals ik tijdens mijn afgelopen lezing voor ZZPtalks ook al aangaf… ‘We kennen allemaal dat stemmetje dat tegen ons praat. Het stemmetje dat jou iets wilt vertellen. Iets over jezelf wat je stiekem allang weet maar (nog) negeert. Het praat tegen je en je hoort het, maar je kunt er niet meteen wat mee doen. Eerst praat het zachtjes tegen je maar je luistert er niet naar. Dan gaat het wat harder praten, maar je kunt er niet direct iets mee doen. En dan… Dan schreeuwt het tegen je en kun je niet anders dan ernaar luisteren en nog belangrijker… Er iets mee gaan doen!’.

Mijn stem… zei mij keer op keer dat ik de waarheid LEES VERDER op IA

 

IA januari

You are using the BNS Add Widget plugin. Thank You!